Wacht! Mis deze eenmalige aanbieding niet!
Plaatsen van bestelling - Stap 2 van 3
Stap 2 van 3

Behaal maximaal Resultaat met een
100% op maat gemaakt voedingsplan.

Verbrand vet en krijg een strakke buik, zonder jezelf uit te hongeren of een ingewikkeld dieet te volgen.

Van €197,- voor €97,-!

Deze eenmalige aanbieding eindigt in:

countdown
00Hours00Minutes00Seconds

Wat zou je vinden van een persoonlijk voedingsplan speciaal voor jou...op maat gemaakt met alle ingrediënten waar jij van houdt en die volledig aansluit op jouw levensstijl, zodat jij...

 • Snel en gemakkelijk kunt afvallen
 • Lekker en gezond kunt eten
 • ​Geld kunt besparen op  boodschappen
 • ​Geen tijd meer te verdoen aan diëten die toch niet werken
 • ​Geen geld meer hoeft te werken aan zogenaamde ¨Afslank-supplementen"

Project Fitgirl -Persoonlijk Voedingsplan

Hier is een "persoonlijk voedingsplan echt persoonlijk.

Niets is zo frustrerend als betalen voor een ¨persoonlijk maaltijdplan" om vervolgens hetzelfde plan te krijgen als de rest met dezelfde saaie en smakeloze maaltijden. Elke dag maar weer: rijst, kip, broccoli, havermout en eieren.

Ik weet dat een voedingsplan alleen maar werkt, wanneer het aansluit op jouw levensstijl en rekening houdt met:
 • Wat je lekker vindt om te eten
 • ​Wat je absoluut niet lust
 • ​Jouw dagplanning
 • ​Jouw dagelijkse activiteit
 • ​Vele andere verschillende factoren die jou maken wie je bent en hoe je leeft.
Het is om deze reden dat ik anders werk dan andere voedingscoaches of diëtisten.

Wat je kunt verwachten van jouw Project Fitgirl - Persoonlijk voedingsplan

Snel te bereiden, smaakvolle en gevarieerde recepten
Eten zonder calorieën te tellen of bijhouden
Behaal resultaat, zonder moeilijke diëten
Wij geloven dat het behalen van jouw doel niet alleen efficiënt moet zijn, maar ook leuk en lekker! Daarom wordt elk maaltijdplan op maat gemaakt waarbij wij rekening houden met jouw doelen en wensen.
 
Om jouw doelen en wensen in kaart te brengen starten we met een (digitale-)intake. 

Aan de hand van jouw intakegegevens stelt jouw coach een op-maat-gemaakt voedingsplan op en houdt hierbij rekening met eventuele voedselallergieën, intoleranties, voorkeuren van eten (vegetarisch/veganistisch/halal/koosjer) en jouw persoonlijke smaak.

Je ontvangt jouw voedingsplan via onze voedingsapp. Super handig, want jouw coach kan meteen over je schouder meekijken hoe het met jouw vooruitgang staat.

Wanneer je vandaag start ontvang je de volgende Bonussen

Quick Start 
Video
In deze korte video laat jouw coach je zien hoe de voedingsapp werkt, zodat jij na het zien van deze video meteen aan de slag kunt met jouw persoonlijk maaltijdplan.

Na het zien van deze video weet jij:
- Waar je jouw maaltijdplan kunt vinden
- Waar je jouw progressie bijhoudt
- Hoe je contact opneemt met je coach
Weet hoe je meet
Gids
Ondanks alle moeite gaat de weegschaal niet omlaag...herkenbaar? 

Uit ervaring weten wij dat veel mensen niet op de juiste manier hun vooruitgang meten en bijhouden. 

In deze korte gids laten we je zien hoe je op de juiste manier je vooruitgang meet en registreert.
Coaching Chat
met Lisa
De komende 60 dagen staat Lisa persoonlijk voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wanneer je vandaag start met het persoonlijk voedingsplan krijg je direct toegang tot de Instant Messenger van Lisa. Hier kun je al jouw vragen over Project Fitgirl of jouw persoonlijke voedingsplan stellen.

Benieuwd of het persoonlijk voedingsplan ook voor jou werkt? 
Zie hier wat anderen er over zeggen!

Rosalie Lips

"Het voedingsplan met de app werkt heel erg makkelijk. Vooral omdat je ook kan switchen tussen gerechten wanneer je iets niet in huis hebt of niet lekker vind. "

Isabelle Lips

"Het voedingsplan vind ik echt top! De app werkt fijn, ook dat je kan switchen in gerechten. Je leert waar veel en weinig calorieën in zitten en de gerechten zijn best lekker en afwisselend. "

Demi Stam

"Echt een super voedingsplan. Heerlijk dat je kan aangeven in de app als je iets niet lust of allergisch voor bent. "

Over de Coach

Lisa Enderink

Lisa Enderink is een voedingscoach met expertise in het krijgen van een strakke buik. Dankzij haar achtergrond als erkend BGN gewichtsconsulent en opleiding tot evidence-based voedingscoach, gebruikt zij wetenschappelijk onderbouwde methodes om vrouwen te helpen met het behalen van hun droom lichaam.

Bij Lisa is afvallen nooit saai of een straf. Met haar joie de vivre weet Lisa als geen ander hoe lekker (uit)eten, plezier maken en een strakke buik hand in hand met elkaar gaan. Als chocolade liefhebber, zal Lisa je de fijne kneepjes leren hoe chocola altijd in je voedingsplan past.

Dit zeggen anderen over Coach Lisa...

Alexandra Gregory

"Door Lisa heb ik mijn chocolade eetbuien onder controle gekregen. De coaching hielp me naar een betere en gezonde leefstijl."

Jana Dirkx

"Ik zou Lisa zeker en vast aanbevelen aan anderen! Zeker omdat ze zo op jou als persoon gericht is en ook een warme persoonlijkheid heeft! Ze luistert echt naar wat je wensen zijn en wilt deze dan ook zo goed mogelijk proberen te bereiken samen met jou!"

Lori Monseurs

"Ik vond de coaching heel fijn en informeel en formeel tegelijkertijd. Lisa weet veel van voeding en helpt echt om door te blijven zetten! "


Project Fitgirl- Persoonlijk Voedingsplan

Van €197,00- voor 
97
eenmalige betaling
 • Digitale intake
 • 60-dagen persoonlijk voedingsplan
 • Bonus 1: Quick Start Video
 • Bonus 2: Weet hoe je meet - gids
 • Bonus 3: Coaching chat met Lisa

Deze eenmalige aanbieding eindigt binnen:

countdown
00Hours00Minutes00Seconds

Deze eenmalige aanbieding eindigt binnen:

countdown
00Hours00Minutes00Seconds

Veel gestelde vragen

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?
Ieder lichaam is anders. Het kan zijn dat je in het begin nog niet het gewenste resultaat ziet of voelt. Belangrijk is dat je blijft doorzetten en blijft vasthouden aan het voedingsplan. Het duurt ongeveer een maand voordat je zelf merkt dat je lichaam verandert en zo’n twee maanden voordat anderen deze verandering zien.

Onthoud ook dat het gewicht op de weegschaal niet alles zegt. Bij veel sporten zoals krachttraining kun behoorlijk wat centimeters kwijtraken, maar ook spiermassa opbouwen, waardoor je gewicht niet zal afnemen. Kijk vooral naar het resultaat in de spiegel en naar hoe jij jezelf voelt! 
Wat als ik geen resultaat zie?
Geen resultaat zien kan erg demotiverend werken. Veel mensen kijken alleen naar het getal op de weegschaal. We koppelen vaak onze motivatie aan dit getal. Als ons gewicht zakt, zijn we blij en gemotiveerd.  Zakt het getal niet, dan zijn we teleurgesteld en verliezen we motivatie. 

Probeer in eerste instantie te kijken naar andere manieren om jouw progressie bij te houden. In de meet gids (gratis meegeleverd) kun je lezen hoe je dit het beste kunt aanpakken. Werkt dit niet? Dan gaan we op zoek naar een andere oplossing, zodat je wel resultaat boekt.
Wat voor recepten krijg ik in mijn maaltijdplan?
Onze voedingsapp bevat meer dan 1500+ gezonde recepten, variërend van simpele snelle recepten tot moeilijke uitgebreide recepten. Recepten waarbij je 5 minuten in de keuken staat en recepten waarbij je 30 minuten in de keuken staat. Daarnaast bevatten de recepten veel groenten en fruit. 
Hoe ingewikkeld zijn de weekmenu’s?
Dit ligt helemaal aan jou! Je kan er zelf voor kiezen om maximaal 10 minuten in de keuken te staan, of minimaal 20/30 minuten! Er zijn weekmenu’s met minder dan 7 ingrediënten, maar ook met meer. Daarnaast kun je zelfs kiezen voor makkelijke gerechten! De menu’s bestaan voornamelijk uit simpele gerechten. Denk aan yoghurt met havermout, crackers met kipfilet en ei of kwark met noten. Ook voor diegene die graag in de keuken staan zijn er uitdagendere recepten, zoals verschillende soorten pannenkoeken, wraps, salades en pasta’s. 
Moet ik elke week volgens een nieuw menu eten?
Gevarieerd eten is erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Denk hierbij aan vitamines en mineralen. Het is niet voor iedereen makkelijk en toegankelijk om iedere week nieuwe dingen te eten. Daarom is er de mogelijkheid om te kiezen voor weinig variatie (regelmatig terugkerende maaltijden), gemiddelde variatie (af en toe terugkerende maaltijden) en veel variatie (zelden terugkerende maaltijden). Ook deze keuze is helemaal aan jou! 
Kan ik ook mealpreppen?
Jazeker! Binnen jouw maaltijdplan kun je aangeven dat je meerdere porties wilt bereiden. Onze voedingsapp berekent dan de hoeveelheden ingrediënt opnieuw en laat je vervolgens zien wat je nodig hebt.
Is het erg als ik een keer een maaltijd mis?
Nee niet helemaal. Heb je geen honger? Dan is het moeilijk om alsnog jouw maaltijd te eten. Wat wel een nadeel kan zijn, is de honger die ’s avonds komt opspelen, door het overslaan van maaltijden. Vaak heeft men dan de neiging om te snacken. Probeer dan om wat te schuiven met je maaltijden op de dag, zodat je eetbuien voorkomt.
Op welk tijdstip eet ik de geplande maaltijden?
Dit bepaal je helemaal zelf. Doe dit vooral waar jij je prettig bij voelt. Ben je een uitslaper? Eet je ontbijt dan pas laat. Ben je juist een vroege vogel? Neem je ontbijt dan lekker op tijd! De tijd waarop je jouw maaltijden eet, heeft verder geen invloed op jouw resultaat. 
Waarom staan er geen dranken op het menu?
Omdat wij het drinken van caloriehoudende dranken afraden. Vloeistoffen verzadigen nauwelijks, bevatten over het algemeen weinig tot geen voedende waarden. Vooral frisdranken en vruchtensappen bevatten grote hoeveelheden snelle suikers, welke we willen vermijden. 

Wel raden we aan om voldoende vocht te drinken. Het advies is om elke dag zo’n 2 liter vocht, verdeeld over de dag, te drinken. Goede keuzes zijn water, thee en/of (met mate) koffie. Omdat deze dranken geen calorieën bevatten, zijn ze echter niet in de recepten en je dagschema opgenomen. 
Ik heb een allergie, wat nu?
Geen enkel probleem! Binnen het voedingsplan kan er rekening gehouden worden met verschillende allergieën en intoleranties. Denk aan gluten, pinda, lactose, noten, schaal- en schelpdieren, soja en meer, maar ook voorkeuren i.v.m. geloofsovertuiging zoals: koosjer of halal.
Ik eet vegetarisch of veganistisch, wat nu?
Ook hier houden wij rekening mee. Binnen het voedingsplan zijn er genoeg lekkere vegetarische en veganistische recepten. Recepten waarbij je alsnog genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. 
Wat als ik een recept niet lekker vind?
Dit kan zeker voorkomen!  Vind jij de voorgestelde maaltijd door jouw coach niet lekker? Geen probleem. Binnen de voedingsapp is hier een speciale functie voor ingebouwd. Je geeft aan dat je de maaltijd niet lekker vindt en krijgt direct een nieuwe suggestie die past binnen jouw voedingsplan.
Hoelang doe ik met een persoonlijk maaltijdplan? 
Dit persoonlijk plan is opgesteld voor een periode van 60 dagen. Dit is dezelfde duur als het gehele Project Fitgirl plan Voor het beste resultaat adviseren wij om minimaal 12 weken lang volgens een persoonlijk voedingsplan te eten. Voor lange termijn doelstellingen adviseren wij om minimaal 24 weken lang volgens een voedingsplan te eten. Wij factureren elke 4 weken voor een nieuwe periode. Wil je stoppen met het volgen van een persoonlijk voedingsplan? Opzeggen kan elk moment. Jouw abonnement stopt dan op de laatste dag van jouw 4 weken periode.
Krijg ik ook begeleiding?  
Bij het project fitgirl persoonlijk voedingsplan is begeleiding via de chat inbegrepen. Heb je behoefte aan extra begeleiding? Neem dan hier contact met Lisa op, om de mogelijkheden te bespreken.


Project Fitgirl- Persoonlijk Voedingsplan

Van €197,00- voor 
97
eenmalige betaling
 • Digitale intake
 • 60-dagen persoonlijk voedingsplan
 • Bonus 1: Quick Start Video
 • Bonus 2: Weet hoe je meet - gids
 • Bonus 3: Coaching chat met Lisa
Uppercoaching B.V. - De Stok 10 - 4703 SZ - Roosendaal - KVK: 74558277 
Copyright 2020 Upper Coaching.
Alle Rechten Voorbehouden
Powered By ClickFunnels.com